Wijncadeaus en relatiegeschenken

Bij italiaansewijnwinkel.nl hebben wij de smaakvolste cadeaus voor tijdens de feestdagen! We hebben Kerstpakketten, wijncadeaus en relatiegeschenken. Je kunt de wijnen laten inpakken in luxe houten geschenkkistjes voor 1, 2, 3 of zelfs 4 flessen! Als je wilt doen wij een persoonlijk kaartje bij de wijnkist. Handig: wij kunnen het ontwerp van het persoonlijke kaartje in eigen beheer voor jou verzorgen.

Prachtige wijncadeaus

Wij kunnen prachtige wijncadeaus voor jou samenstellen en op elk gewenst adres afleveren. Je kunt kiezen uit ons hele assortiment en dat bestaat momenteel uit bijna 350 verschillende wijnen! Je kunt kiezen uit rode wijnen, witte wijnen maar ook heel fijne mousserende Franciacorta wijnen, de Italiaanse versie van de Franse champagne. Je kunt je wijncadeau bestellen vanaf 1 fles. Als je meerdere wijncadeau’s wilt bestellen is dat heel goed mogelijk, dan kunnen wij zeker een interessant voorstel maken.

Hoe gaat het in zijn werk:

  1. Surf lekker rond op de website italiaansewijnwinkel.nl en maak een voorkeur welke wijn(en) jij als geschenk wilt geven.
  2. Maak gebruik van onderstaand aanvraagformulier om je wensen aan ons door te geven. Of stuur een mail naar info@italiaansewijnwinkel.nl en geef ons je wensen door. 
  3. Wij nemen met jou contact op en bespreken jouw wensen, vragen en onze mogelijkheden. We bespreken met aantal wijncadeau’s, wijnkistje, persoonlijke kaartje, de gewenste leverdatum en jouw budget. Wij maken een aantrekkelijke offerte en sturen die jou toe.
  4. Geef ons door als je akkoord bent met de offerte. 
  5. Wij stellen de wijncadeaus samen zoals afgesproken en sturen die naar de door jou opgegeven adressen. Indien gewenst sturen wij elk wijncadeau naar afzonderlijke adressen.
Tommasi Amarone Classico della Valpolicella Jeroboam 3 liter in houten kist

Bedrijfslogo op wijnkist

Je maakt het wijncadeau of relatiegeschenk wel heel persoonlijk als je op de deksel van de wijnkist jouw eigen bedrijfslogo laat drukken. Hoe gaaf is dat! Ook daarin kunnen wij jou helpen. Hou wel rekening met twee weken levertijd. 

Vraag hier jouw offerte aan!

Als je graag jouw wijncadeaus, Kerstpakketen of relatiegeschenken door ons wilt laten verzorgen, is het handigste om het onderstaande formulier in te vullen. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een interessant voorstel en verdere afspraken. Wacht niet te lang voor een tijdige bezorging!