Ai Galli

Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Enig resultaat

De boerderij Azienda Agricola Ai Galli werd gebouwd rond de jaren 70 en omvat nu bijna 50 hectare aan wijngaarden, die allemaal zijn gelegen in de D.O.C. Lison-Pramaggiore. Het wijnbedrijf wordt gerund met liefde en passie, met respect voor eeuwenoude landelijke gebruiken en bewust van wetten en ritmes van onze natuur.

De doelstellingen van het bedrijf worden bereikt door het volgen van organisatorische en productieve principes: vermindering van de opbrengst per hectare, verdikking van de reeds bestaande wijngaarden en aanplant van nieuwe wijngaarden met een groot aantal soorten per hectare. De controle over het wijnbereidingsproces en de daaropvolgende conservering van de verkregen wijnen vindt plaats dankzij de allernieuwste technologie op oenologisch gebied.

De productie van een breed scala aan goede wijnen wordt steeds gewaardeerd door wijnkenners. De prijzen die in de afgelopen jaren zijn gewonnen, zijn geen definitieve prestaties voor het bedrijf, maar een bevestiging dat de ondernomen manier de juiste is. Deze prijzen moedigen het bedrijf aan om in deze richting verder te gaan.

Het bedrijf geniet al een hoge reputatie op lokaal niveau in Veneto en in het noorden van Italië. Het commerciële management heeft ook geleid tot een verspreiding van het merk in de belangrijkste Europese markten.