Cantina Valpolicella di Negrar

Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Toont alle 2 resultaten

De coöperatie is in 1933 opgericht door een groep wijnbouwers die door samenwerking en het delen van kennis de kwaliteit van hun wijnen wilden verhogen. Een goede keuze! Cantina Valpolicella di Negrar maakt geweldige kwaliteitswijnen.   En hoog scoren bij internationale wijnrecensenten!  Het wijnhuis is uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met moderne faciliteiten. De wijnen geven nog steeds uitdrukking aan de karakteristieke kenmerken van wijnen uit het Valpolicella-gebied.

De coöperatie heeft 700 hectare wijngaarden, verspreid over het Valpolicella Classica-gebied. De 230 partners werken samen met de professionele medewerkers binnen het bedrijf.

Duurzame wijnbouw is bij Cantina Valpolicella di Negrar een must: Men ziet de noodzaak van een economisch rendabele productie met respect voor het milieu.  De diepgaande studie van de biologie, ecologie en omgeving waar onze wijnmaker-partners werken. Het stelt hun in staat om goede praktijken toe te passen.  Oa. in het beheer van de bodembeheer, de teelt van de eerste bodemlaag, het naast elkaar bestaan ​​van duizenden planten in de directe nabijheid op de hetzelfde oppervlak, en tot slot ongediertebeschermingssystemen met de minste milieu-impact op exploitanten en consumenten.