Mare Magnum

Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Enig resultaat

Het is tegenwoordig algemeen bekend dat er veel wijnmakerijen over de hele wereld zijn, die wijnen van hoge kwaliteit kunnen produceren. Dus hoewel er een goede selectie van dure wijnen beschikbaar is, is de grootste vraag naar kwaliteitswijnen tegen redelijke prijzen. We praten hierover het segment zo tussen de € 5,00 – € 10,00. Dat is het segment waar Mare Magnum zich op richt.

Takis Soldatos en Mario Calzolari, hebben de afgelopen 30 jaar leidende posities bekleed in de wijnindustrie. Door samen te werken hebben ze Mare Magnum gecreëerd. Een nieuw wijnbedrijf met productie in verschillende regio’s van Italië, zoals Apulië, Abruzzo, Sicilië en Veneto.

Bovendien reist het internationale team van wijnmakers constant de wereld rond. Ze werken samen met lokale producenten en creëert vele  verleidelijke en moderne wijnen. Men is momenteel betrokken in uiteenlopende plaatsen als Frankrijk, Spanje, Griekenland, Zuid-Amerika, Australië, Griekenland en Zuid-Afrika.

In elk land en bij elke wijn streven ze naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in een aantrekkelijke en innovatieve verpakking.