Vesevo

Vesevo is een jong bedrijf en onderdeel van Farnese Vini en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende exportbedrijven in Zuid-Italië met een productie van bijna 13 miljoen flessen.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Toont alle 4 resultaten

Vesevo is een jong bedrijf en onderdeel van Farnese Vini en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende exportbedrijven in Zuid-Italië met een productie van bijna 13 miljoen flessen. In de afgelopen laatste jaren is het uitgeroepen tot beste wijnbedrijf van Italïe.
Het succes van Farnese is duidelijk zien in de cijfers en onderscheidingen , het grootste deel van de reputatie van Farnese is te danken aan de nationale en internationale prijzen: gedurende 3 opeenvolgende jaren werd Farnese Vini uitgeroepen tot het bedrijf van het jaar in de industrie. 5 keer zijn Farnese wijnen toegekend als “wijnen van het jaar” en meer dan 25 internationale medailles en onderscheidingen  in de afgelopen jaren hebben het bedrijf versterkt. Om succes in de markt te hebben, is het belangrijk om wijnen van hoge kwaliteit te hebben met een concurrerende prijs en een geweldige verpakking, maar is het ook belangrijk een bedrijf te hebben dat haar klanten snel en efficiënt kan leveren.