Wijnen van Biscardo vini

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken

Biscardo Morena Bianca Lugana

Streek: Veneto Jaargang: 2019, 2020, 2018 Druiven: Trebbiano

Biscardo Morena Bianca Lugana is een prachtige witte wijn die wordt gemaakt van Trebbiano di… Lees meer
 8,95

Sangiovese di Marco Rubicone

Streek: Emilia Romagna Jaargang: 2020 Druiven: Sangiovese

Alea Iacta est ! Julius Caesar had het snel door , na de Sangiovese di… Lees meer
 6,35

Rosapasso Rosato Biscardo

Streek: Veneto Jaargang: 2020 Druiven: Pinot Nero

Helaas is de Rosapasso helemaal op!  Pas in het voorjaar van 2021 is deze weer… Lees meer
 8,95

Oropasso Biscardo Veneto IGT

Streek: Veneto Jaargang: 2020 Druiven: Chardonnay, garganega

De familie Biscardo In ons assortiment hebben wij de rode Neropasso van de familie Biscardo,… Lees meer
 8,95

Neropasso rosso IGT Veneto

Streek: Veneto Jaargang: 2018 Druiven: Cabernet Sauvignon, Corvina, Corvinone

Dé Neropasso van Biscardo : Veruit de populairste wijn van de Italiaanse wijnwinkel Mooi diep… Lees meer
 8,95
Biscardo vini Italy - Casa del Vino Amsterdam

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Erg populair zijn niet alleen Neropasso rosso, maar ook de Oropasso en de Rosapasso.

Het is een van de oudste Italiaanse wijnfamilies die nog steeds zelf hun bedrijf runnen. Terenzio heeft het bedrijf in 1878 in Verona opgericht. Inmiddels heeft de volgende generatie het stokje overgenomen bij Azienda Agricola Biscardo, zoals het wijnhuis officieel heeft. De broers Maurizio en Martino geven leiding aan het familiebedrijf. Met de recente toevoeging van Maddalena aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken. Het hele productieproces wordt gevolgd met toewijding, tot de keuze van flessen en etiketten.

Onder de beroemdste wijnen van de familie Biscardo bevindt zich de traditionele Amarone della Valpolicella. Maar het assortiment van Biscardo biedt bovendien nog meer verschillende soorten wijnen, gecombineerd met hoge kwaliteit en het zoeken naar authenticiteit in de expressie van de druivensoort.

Tegelijkertijd is de Neropasso het grote succes van Biscardo Vini . Voor deze wijn wordt een gedeelte van de druiven ingedroogd en vervolgens later pas geperst. Het resultaat is dan ook een intens mooie blend van de druivensoorten Corvina, Corvinone en Cabernet Sauvignon. Deze robijnrode topwijn heeft een volle smaak met fluweelzachte tannines. Een ware geur- en smaakbeleving met hints van sappig rood fruit en vanille.  Italiaanse topkwaliteit voor bovendien een hele goede prijs!

Neropasso

De Neropasso is tenslotte onze absolute bestseller. Een wijn met een immense populariteit. Elke wijndrinker vindt er wel iets in wat hem bevalt. Deze wijn is echt de ultieme pleaser!