Biscardo vini

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties
Helaas, geen wijnen gevonden, probeer het nogmaals met andere filters.
Biscardo vini Italy - Casa del Vino Amsterdam

De wijnen van Biscardo vini staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Erg populair zijn niet alleen Neropasso rosso, maar ook de Oropasso en de Rosapasso.

Het is een van de oudste Italiaanse wijnfamilies die nog steeds zelf hun bedrijf runnen. Terenzio heeft het bedrijf in 1878 in Verona opgericht. Inmiddels heeft de volgende generatie het stokje overgenomen bij Azienda Agricola Biscardo, zoals het wijnhuis officieel heeft. De broers Maurizio en Martino geven leiding aan het familiebedrijf. Met de recente toevoeging van Maddalena aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd. Ook zij houdt onveranderd vast aan de kwaliteit, de cultuur en de passie voor traditie van meer dan 100 jaar wijn maken. Het hele productieproces wordt gevolgd met toewijding, tot de keuze van flessen en etiketten.

Onder de beroemdste wijnen van de familie Biscardo bevindt zich de traditionele Amarone della Valpolicella. Maar het assortiment van Biscardo biedt bovendien nog meer verschillende soorten wijnen, gecombineerd met hoge kwaliteit en het zoeken naar authenticiteit in de expressie van de druivensoort.

Tegelijkertijd is de Neropasso het grote succes van Biscardo Vini . Voor deze wijn wordt een gedeelte van de druiven ingedroogd en vervolgens later pas geperst. Het resultaat is dan ook een intens mooie blend van de druivensoorten Corvina, Corvinone en Cabernet Sauvignon. Deze robijnrode topwijn heeft een volle smaak met fluweelzachte tannines. Een ware geur- en smaakbeleving met hints van sappig rood fruit en vanille.  Italiaanse topkwaliteit voor bovendien een hele goede prijs!

Neropasso

De Neropasso is tenslotte onze absolute bestseller. Een wijn met een immense populariteit. Elke wijndrinker vindt er wel iets in wat hem bevalt. Deze wijn is echt de ultieme pleaser!